Menu Zavřeno

TRUBISKA a Malý princ – I. turnus

Celé dobrodružství začalo dopisem… dopisem od Malého prince. Proto jsme se dle instrukcí všichni sešli v sobotu 29.6. 2019 na autobusovém nádraží ve Valašském Meziříčí a společně odcestovali na 14-ti denní objevování nových světů nejrůznějších planetek s Malým princem.

Během putování jsme mohli poznat Královskou planetku, planetku Styl, planetku Kudykam, planetku Yburan (kde bylo všechno narubY), planetku Olymp s panem Soutěživcem, planetku Pusinka, planetku Lampáře, planetku Byznysmena, planetku Lásky nebo planetku Baobab. Na každé jsme se mnoho dozvěděli, hodně získali a neskutečně moc naučili. Tak například, že nejsou všechny věci na první pohled tak jednoznačné, že peníze nejsou vše, že člověk nemůže pořád jen vyhrávat, že pravidelné střídání dne a noci je na Zemi skvěle vymyšleno a že je dobré myslet taky třeba na lásku, odpočinek a cítit se a vypadat dobře.

Z planetky na planetku jsme se přemisťovali pomocí vesmírného korábu neboli přemisťovadla. Do něj jsme vždy zadávali přesné souřadnice planetky, na které by se měl nacházet Letec. Byli jsme mu stále v patách… Nakonec velké putování s Malým princem za Letcem přeci jen vyšlo. Našli jsme ho!

Tábor Trubiska I. turnus- Byl jednou jeden… Malý princ bohužel skončil. Ale překrásné vzpomínky, zážitky, spokojené děti s úsměvem na rtech (i rodiče) a super fotky nám zůstanou, a to nám nikdo nikdy nevezme. Letošní táborníci a tábornice byli opět jedineční. Projevili soutěživost a odvahu, statečnost, píli i vytrvalost, kamarádství, a především velkou snahu pomoci Malému princi.

Fotogalerie

Videoklip